Feriebyens Camping - Rødvig

Kom ned i gear på dejlig familiecamping i Rødvig på Stevns.

Feriebyens Camping rummer ca. 160 pladser til campingvogne og telte, alle på minimum 100 m2. Et godt plantebælte hele vejen rundt om pladsen giver læ, og sektionsopdelinger med 4-8 enheder omkranset af hække, små træer og rosenbuske giver mulighed for intimitet og hygge i de skærmede enheder. Harer og pindsvin yngler på campingpladsen, fasaner tripper rundt mellem teltene, og rådyr kigger forbi ind imellem.

5 forskellige typer af hytter
Derudover finder du også 5 forskellige typer af hytter, lige fra den spartanske hytte til luksushytten med eget bad osv. Der er WIFI på hele campingpladsen, varmt vand og gas i fællesbygningerne er inkl. i campingprisen, og et attraktivt område til cykelturister med småtelte er placeret centralt. Vores lille kiosk er åben i sommerhalvåret, med bl.a. friskbagt brød og kolde drikkevarer. Se alle vores hytter her.

Pladsen har flere lege-områder. Sandkassen, prinsessetårnet og balancebanen er mest for de små. Hoppepuden er et godt samlingspunkt, og mooncars er til glæde for de fleste. På minigolf-banen kan børn og voksne hygge sig sammen, og der er også mulighed for et slag bordtennis. Feriebyens camping er en del af Rødvig Ferieby, og gæster hos Feriebyens Camping er velkommen til at besøge Rødvig Ferieby (lige over marken) og deltage i aktiviteterne der.

Når sommeren banker på, kan I dase på den dejlige sandstrand kun 800 m. fra campingpladsen. Men indenfor gå- eller cykel afstand venter der også mange andre oplevelser. Nyd det hyggelige miljø ved Rødvig havn, udforsk hele den smukke kyststrækning langs Stevns Klint, find rav eller fossiler, eller dyk ned i historien på Koldkrigsmuseet Stevnsfortet. Er der ikke nok i nærområdet, er der kun 70 km. til København, 40 km. til Skovtårnet eller Bon-bonland, og ca. 100 km. til Knuthenborg Safaripark.

Find os

Feriebyens Camping - Rødvig er klassificeret til:
      

Adresse:
Højstrupvej 2 A
4673 Rødvig Stevns


Du kan kontakte os på:
Telefon: 20170718
E-mail: email@feriebyenscamping.dk

Læs mere om Feriebyens Camping - Rødvig

Billeder fra pladsen