Nakskov Fjord Camping

Vi ligger 3 km. fra Nakskov bymidte hvor i har masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien.

Nakskov Fjord Camping ligger i smørhullet
Vi ligger 3 km. fra Nakskov bymidte hvor i har masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Pladsen er en 3-stjernet familie plads med plads til Villatelte, 2-mands-telte, campingvogne, campere og auto-campere, og hvis fokus er mere på komfort og let oppakning, har vi både Luxus-hytter, hytter og campingvogne man kan gøre brug af.

Sol, strand og vand for alle
Nakskov Fjord Camping ligger i et smørhul som få. Vi har havn, by og land og en strand med lavt vand til småbørn og dybt vand til dem der elsker at boltre sig. Vores strand har blåt flag, Danmarks Længste Badebro og ligger altid i toppen når det gælder Danmarks badevands temperatur.

Masser af Aktiviteter
Om solen skinner eller ej, så er der et væld af muligheder når i campere hos os. Klatrestativ, fodbold, beachvolley, Snobrød, Petanque, Surfing, Vandring eller Golf. Mulighederne er mange om du er familie, par eller på tur med børnebørnene. I området omkring Nakskov Fjord Camping er der masser af seværdigheder og muligheder for at være sammen.

Find os

Nakskov Fjord Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Hestehovedet 2
4900 Nakskov


Du kan kontakte os på:
Telefon: 54951747
E-mail: nakskovfjordcamping@mail.dk

Læs mere om pladsen her:
https://nakskovfjordcamping.dk/

Billeder fra pladsen