Guldborg Camping & Hytter

Vi har åbent fra 1/3 - 31/10 for dagsgæster, og åbent året rundt for fastliggere.

Guldborg Camping er en lille, idyllisk plads med kun 122 Enheder, storslået fordelt på tre hektar land – et hyggeligt sted for alenerejsende, par eller hele familien, fantastisk for cyklister. Guldborg Camping & Hytter er beliggende på Lolland, Sydsjælland, i havnebyen Guldborg, kun 40 km fra færgerne til/fra Tyskland. Rødby-Puttgarten og Rostock­-Gedser.

Tag på ferie i eget telt, campingvogn eller i vores hytter. Pladsen egner sig også til transferophold med kun 4,5 km fra sydmotorvejen E47.

Den tilgrænsende skov indbyder til lange gåture og umiddelbart foran pladsen ligger Guldborgsund, et stort fjordområde, omgivet af et vidunderligt landskab. Oplev turen gennem skoven direkte til stranden ved Små landsfarvandet!

Vores attraktive tilbud strækker sig fra vores moderne servicebygning med flotte faciliteter og masser af kunst på væggene, over en legeplads med sejlbane og hoppepude, en gokartbane, en krolfhave med tolv baner og en petanqueplads.
Hunde er velkomne hos os og vi har indrettet et legeareal hvor hunden kan løbe frit .

Selvfølgelig har vi også en bålplads, og – det som er vigtigst- en god og indbydende atmosfære.
Restauranten Cocomarie er i højsæsonen åbent for aftenservering, enten på den hyggelige terrasse eller indendørs fra kl. 17. (Åbningstiderne i Cocomarie veksler afhængig af sæsonen, derfor venligst check www.cocomarie.dk)

Og hvis de vil forlade pladsen: Udflugtsmuligheder findes rigeligt.

Rejs tilbage i tiden i Middelaldercenteret, oplev verdens næststørste samling af krokodiller im Krokodille Zoo, tag turen til til Lalandia Aquadome i Rødby, der byder velkommen til troperne med 30 graders varm luft og 28 grader varmt vand, besøg Knuthenborg Safaripark eller et af de mange museer i omegnen. Marielyst Strand er 24 km væk og en dagstur til København 130 km.

Resever dit ophold her: https://guldborgcamping.dk/

Vi byder hjerteligt velkommen.

Find os

Guldborg Camping & Hytter er klassificeret til:
      

Adresse:
Guldborgvej 147
4862 Guldborg


Du kan kontakte os på:
Telefon: 51517787
E-mail: info@guldborgcamping.dk

Læs mere om Guldborg Camping & Hytter

Billeder fra pladsen