Guldborg Camping

Vi har åbent året rundt ...

Guldborg Camping er en lille, idyllisk plads med kun 108 Enheder, storslået fordelt på tre hektar land – et hyggeligt sted for alenerejsende, par eller hele familien. Et fascinerende lille stykke paradis – fantastisk for cyklister beliggende på Lolland, Sydsjælland, kun 40 km fra færgerne til/fra Tyskland. Rødby-Puttgarten og Rostock­-Gedser.

Ferie i eget telt, campingvogn eller i vores hytter. Den tilgrænsende skov indbyder til lange gåture og umiddelbart foran pladsen ligger Guldborgsund, et stort fjordområde, omgivet af et vidunderligt landskab. Oplev turen gennem skoven direkte til stranden ved Små landsfarvandet!

Vores attraktive tilbud strækker sig fra vores totalrenoverede servicebygning over en legeplads med sejlbane og hoppepude, en minigolfplads med tolv baner og en sportplads. Til glæde for alle hundeejere har vi indrettet et hundeareal hvor hunden kan løbe frit . Selvfølgelig har vi også en bålplads, og – det som er vigtigst- en god og indbydende atmosfære. Restauranten åbner for Aftenservering, enten på den hyggelige terrasse eller indendørs fra kl. 17. (Åbningstiderne i Cocomarie veksler afhængig af sæsonen, derfor check venligst www.cocomarie.dk)

Og hvis de vil forlade pladsen: Udflugtsmuligheder findes rigeligt I Rejs tilbage i tiden i Middelaldercenteret, oplev verdens næststørste samling af krokodiller im Krokodille Zoo, tag turen til til Lalandia Aquadorne i Rødby, der byder velkommen til troperne med 30 graders varm luft og 28 grader varmt vand, besøg Knuthenborg Safaripark eller et af de mange museer i omegnen. Også en dagstur til København hører ubetinget til en ferie i Danmark.

Find os

Guldborg Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Guldborgvej 147
4862 Guldborg


Du kan kontakte os på:
Telefon: 51517787
E-mail: info@guldborg-camping.dk

Læs mere om Guldborg Camping

Billeder fra pladsen