Feddet Strand Resort

Ferie på Feddet Strand Resort – balsam for sjælen.

Velkomme til Feddet Strand Resort.

Du kan godt glæde dig til at besøge en af Europas bedste campingpladser! Feddet Strand Resorrt ligger på Sydsjælland, ikke langt fra København, midt i en storslået, afvekslende natur, direkte ved en af Sjællands bedste badestrande.

Vores lækre moderne faciliteter omfatter kæmpe indendørs pool med separat børnepool, inden- og udendørs spa, komfortable, klimavenlige servicebygninger, shoppingmuligheder og café.

Feddet Strand Resort er meget mere end en luksuscamping og komfortabel hytteferie. Her er masser af aktiviteter for børnefamilier, sjove og udfordrende legepladser, minigolf, ridning på islandske heste, kæledyrszoo, kørsel på Segway, elmotocross for børn og voksne - og meget mere. Lige uden for teltdugen ligger naturen og venter med kilometervis af vandre- og cykelstier, naturcenter, madpakkerum og fugletårn, som alt sammen indbyder til oplevelse og udforskning for hele familien.

Vi er flere gange blevet kåret til Bestcamp af ADAC og ANWB, hvilket betyder, at vi er blandt Europas bedste campingpladser.

Drømmer du og familien om en uforglemmelig luksusferie med masser af oplevelser lige midt i en skøn natur, tæt på vores dejlige hovedstad, København – så kom til Feddet og nyd livet.

I er altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 5672 5206 eller på: info@feddetcamping.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Feddet.

Find os

Feddet Strand Resort er klassificeret til:
     

Adresse:
Feddet 12
4640 Faxe


Du kan kontakte os på:
Telefon: 56725206
E-mail: info@feddet.dk

Læs mere om Feddet Strand Resort

Billeder fra pladsen