Sinebjerg Camping

Pladsen ligger helt ned til vandet, og har udsigt over det sydfynske øhav, til Lyø, Ærø og Als. Pladsen er en familieplads med rolig og god atmosfære med plads til alle.

Sinebjerg Camping ligger på et areal, som skråner mod syd. Pladsen ligger helt ned til vandet, og har udsigt over det sydfynske øhav, til Lyø, Ærø og Als. Campingpladsen er anlagt ved en bondegård. Campingpladsens har dyr, to heste, to dværggeder og 5 kaniner og bor i en stald på gården.

Har du ikke egen campingvogn, har du mulighed for at leje en af vores dejlige hytter, eller vores udlejningsvogne, vi har selvfølgelig også plads til dig der kommer med telt.

Ved stranden: På Sinebjerg Camping kan du medbringe din egen båd. Vi har 2 broer. En bro for de badende gæster og en bådebro, hvor der er bådslip med spil. Fiskebord til rensning af de fisk man fanger. Mulighed for alle former for vandsport.

Sinebjerg Camping er en familieplads med rolig og god atmosfære.

I vores lille selvbetjeningsbutik kan man købe de mest almindelige dagligvarer, samt bestille friskbagt morgenbrod fra den lokale bager. Ingen bakeoff her.

Fiskeri: Der er gode muligheder for lystfiskeri langs kysten. Her fanges Laks, ørreder, hornfisk m.m.
Du kan medbringe egen båd, vi har elspil til søsætning og ophaling.

Faaborg: Faaborg by har en gammel bydel med mange historiske huse, følg vægterne rundt på en aftentur og få at se, hvor eventyrforfatteren, H. C. Andersen, var på besøg og blev forelsket. Faaborg havn får sommeren igennem besøg af mange gamle træskibe. Der er mulighed for at tage på sejltur mellem øerne med et af dem. Ønsker du et godt sted at spise, så er der er mange gode spisesteder i Faaborg by.

Find os

Sinebjerg Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Sinebjergvej 57B
5600 Faaborg


Du kan kontakte os på:
Telefon: 62601440
E-mail: info@sinebjergcamping.dk

Læs mere om Sinebjerg Camping

Billeder fra pladsen