Vintercamping i Ribe

Campingland.dk - Den 10/10-2017

Campingpladser ·  Der bliver nu endnu bedre faciliteter, efter man i 2008 meldte ud at man var klar til vintercamping, åbnes der nu for endnu en service bygning.

Ribe Camping følger trenden og endnu mere gang i vintercampingen. Nu bliver pladsens midterste servicebygning også taget i brug så den ogsåå kommer til at danne rammerne for pladsens gæster, til hyggeligt samvær over de kolde måneder.

Anne udtaler, "For vores vedkommende har efterspørgslen på vintercamping kun været stødt stigende siden 2008, så stor, at vi nu åbner op for yderligere en servicebygning.
Henover vinteren har vi på pladsen mange træf og arrangementer i blandt andet vores store festsal, og sammen med den stigende efterspørgsel, er vi stolte over at kunne åbne op til mere plads i vores varme og dejlige servicebygninger."

Generelt er vintercamping i fremgang da campingvogne i dag er bedre isolerede. Den teknologiske udvikling gør at campisterne via mobilen kan tænde for varmen, før de kører hjemmefra.

Det er ikke kun pladsens der glæder sig over de flere gæster på pladsen "Det glæder os, når vi kan løfte i samlet flok, så turistsæsonen forlænges til gavn for alle vore samarbejdspartnere i Ribe by og opland." - Slutter Anne Hansen

Læs mere om vinter camping i Ribe her..