Vejlby Fed Strand Camping følger trendsene

Campingland.dk - Den 09/05-2017

Campingpladser ·  Pia og Jesper fra Vejlby Fed Strand Camping forsøger altid at være med på beatet når det gælder udvikling af camping pladsen.

Pladsen, som er beliggende tæt ved Middelfart og helt ned vandet, og har de seneste 17 år været styret af værtsparret Pia og Jesper. Og siden de overtog pladsen i 2000 har det ikke stået stille bag bommene i Vejlby Fed.

Mobil homes er det nye
For år tilbage begyndte mobile homes for alvor at skyde op rundt omkring på landets campingpladser, det kunne de også se fidusen i her. Hvorfor de også hurtigt fik investeret i hele 4 styks.

Og til spørgsmålet, om hvorfor de synes at netop mobile homes er så geniale svare Pia: "Gæsterne er vilde med indretningen og den store terrasse vi har fået lavet."

De 4 mobil homes er placeret ved siden af hinanden og har været rigtig populære blandt deres gæster, og er blevet flittigt brugt til familietræf i weekenderne.

Også en ny badebro kommer til denne sæson, derudover har Middelfart kommune også lovet at komme og holde stranden lækker i løbet af sommeren.

All inclusive Camping i Vejlby fed:
Et koncept der længe har været brugt på charterrejser, er de senere også begyndt at dukke mere op hos landets campingpladser.

Så udover klare forbedringer af de mere fysiske forhold på pladsen, er nye koncepter blevet også blevet indført, seneste skud på stammen her, er det de kalder ”All inclusive”. Her er der forsøgt at tænke alt ind i et pakke tilbud som både indeholder aktiviteter, pladsgebyrer mm.

All inklusive pakken på Vejlby Fed indeholder bl.a. 7 dage i egen vogn for 4 personer, hvor der i prisen er indeholdt: Miljøgebyr, Strøm, bad, Wifi, Swimming Pool, 1. runde minigolf, 1. time tennis, 1. Vandcykel.

Til spørgsmålet om planerne for fremtiden fortæller Pia følgende: "Vi har hele tiden fokus på hvad der rører sig og der vil ske løbende forbedringer på pladsen".

> Læs mere om Vejly Fed Strand Camping her