Tjen penge på din campingvogn

Campingland.dk - Den 31/05-2017

Camping ·  Står din vogn også bare og brænder renter af hjemme på matriklen, eller når du ikke er der på din fastliggerplads, i større eller mindre perioder. Så er der mulighed for at tjene en skilling, til at dække de løbende udgifter du har på din vogn.

CampTravel.dk, Campingvognenes svar på Airbnb. Et koncept der i dag kører på 2. År, og blev startet af Torben Berner ejer af Vesterlyng Camping og Lars Hansen tidligere direktør i TopCamp. Siden starten er endnu flere campingpladser kommet med ligeledes er mængden af udlejningsvogne tilknyttet siden, steget markant.

På siden er det både muligt at leje en vogn og trille hen på en valgfri plads, eller leje sig ind på fastligger vogn som allerede er på en campingplads.

Win/Win.
Udover campisten tjener lidt skillinger, så hjælper det også campingpladsen, da disse vogne kan henvises til når alt er udsolgt på pladsen. Så alle bliver glade: Campisten, lejeren og campingpladsen.
Det er da et koncept der holder ☺

Konceptet er oplagt for dig der…
Overvejer at investere i en campingvogn, så du kan føle hvordan det er at bo og leve i sådan en og mærke campinglivet på den HELT rigtige måde.

Eller for dig der ikke helt ved om du får brugt en fastligger plads nok, så vil du her, kunne få hentet noget af investeringen hjem igen.

> Læs mere om Camptravel her.