Terrassen Camping har ”udsigt” til at 2018 bliver en sæson med masser af gæster og aktiviteter

campingland.dk - Den 28/05-2018

Campingpladser ·  Terrassen Camping ved Silkeborg har ikke blot en fænomenal naturudsigt; pladsen har også udsigt til en spændende sæson med masser af gæster og nye aktiviteter.

Og pladsen er kommet rigtig godt fra start. I sæsonens første måneder havde mange campister fundet vej til Terrassen Camping med den enestående udsigt over Julsø ved Silkeborg. ”Vi har fået en god start på sæsonen med mange udenlandske gæster bl.a. fra ishockey fans i forbindelse med VM i Herning. Desuden kommer golfturneringen Made in Denmark også til området, hvilket også får en positiv indvirkning på antallet af overnattende gæster hos os”, fortæller Vivi Noble, der driver pladsen sammen med sin mand Mike.

Unik udsigt
Terrassen Camping har med sin enestående beliggenhed meget at byde på. På en stejl skråning ligger pladsen med enheder, der kan nyde godt af den unikke udsigt over Julsø og Himmelbjerget. Den lille bjergby har desuden direkte adgang til bådene på Julsø, som kan fragte dig og din cykel til Ry, Himmelbjerget eller Silkeborg. Men pladsens beliggenhed kan mere end en naturskøn udsigt. Den giver også gæsterne mulighed for at besøge både Silkeborg og Aarhus. Det kan ske i egen bil, men umiddelbart neden for campingpladsen kører det lokale tog, der bringer gæster direkte ind i hjertet af enten Silkeborg eller Aarhus midtby. Herfra er oplevelsesmulighederne talrige; shopping, forlystelser, kultur eller andre former for underholdning eller cafe/restaurantbesøg.

Fra natur til byliv
Fra den hyggelige og helt særlige stemning, som er kendetegnet for Terrassen Camping, har gæsterne en oplagt adgang med togtransport til to af Østjyllands hyggelige byer: Silkeborg med sine mange kultur og naturattraktioner og Aarhus, der som Jyllands hovedstad emmer af storby med alle de faciliteter, der hører til.

For de naturelskende campister og for dem med hang til vandre- eller cykelture findes der ikke mere ideelle beliggenheder i Danmark end Terrassen Camping. Natur lige uden for forteltet og rå mængder af kuperet terræn for både cykelmotionisten og for de mere trænede. Mountainbike-campister og dem på racercykler vil elske området og nyde at udfordre stigningsprocenterne i landskabet.

”Vi har allerede mærket en stigende interesse for at booke pladser her til sommer. Derfor er vi fortrøstningsfulde og glæder os til byde såvel nye som tidligere gæster velkomne på Terrassen”, siger Vivi Noble.

Læs mere om Terrassen Camping her