Rosenvold Camping opgradere og bliver 3-stjernet

Campingland.dk - Den 29/06-2017

Campingpladser ·  Mange timer er svedt og mange kroner er brugt for, at få Rosenvold Camping op i det gear hvor de to forpagtere Karen og Brian ser pladsen skal være.

Pladsen som er beliggende helt ned til vandet nær Stouby, som ligger i mellem Vejle og Juelsminde har de seneste 4 år været under heftig forvandling på den fysiske front men også på besøgsfronten. Som har oplevet en rigtig pæn vækst i antallet af campister.

Kampen op til 3 stjernet
Siden Karen og Brian overtog pladsen har der været tryk på, de startede med fintune og finpudse de eksisterende bygninger, lave indhegnet hundegård, hunde bad, kreative værksted for børn og voksne og meget mere.

Og seneste skud på stammen af væsentlige opgraderinger er et stort nyt køkken med alt det der hører til et moderne køkken, her er der også fundet plads til, at det er muligt at spise sin nylavede mad, så du ikke behøver at slæbe maden ned til vognen.

Der er ligeledes bygget 5 familierum og 4 enkelte toiletter.

Alt dette har gjort at de i dag står med en 3-stjernet campingplads og med de sidste nye faciliteter og forhold, gør at campingferien lige får det ekstra pift.

Fremtidsplanerne for pladsen er solide:
Til spørgsmålet om pladsens fremtidsplaner svare Brian: Der kommer badebro til strandarealet foran campingpladsen og vi bliver mere og mere synlig i udlandet så der efterhånden bliver flere udlændinge også.

Så alt tyder på, at fremtiden på Rosenvold Camping er rigtig lys.

> Læs mere om Rosenvold Camping her.