Nyhed i Legoland - Storslået riddershow

Campingland.dk - Den 07/05-2019

Campingpladser ·  Lørdag klokken 13.00 kunne gæsterne i LEGOLAND® for første gang opleve det storslåede riddershow ’Battle of The Brick’ i en helt ny arena med masser af ægte ridderstemning

Årets nyhed i LEGOLAND® parken havde premiere lørdag eftermiddag, hvor forventningsfulde familier for allerførste gang trådte ind i arenaen til det storslåede riddershow - Battle of the Brick.

Inden det første store slag skulle gæsterne vælge side ud fra, om de ville holde med de røde riddere eller de hvide riddere. Klokken 13.00 var ventetiden forbi, og så blev der ellers heppet på livet løs på de to holds riddere, som kæmpede om det eftertragtede LEGO® trofæ.

- Vi har glædet os helt vildt til at vise gæsterne vores nye riddershow i LEGOLAND med lansekamp på hesteryg, sværdfægtning og seje stunts. Det har været helt fantastisk at opleve gæsternes reaktioner på showet i dag, og de har taget rigtig godt imod det. Så det er bestemt en god start, siger Pernille H. Steffensen, eventchef i LEGOLAND.

Battle of the Brick kan opleves hver dag frem til den 17. august. Ridderne sadler op til kamp to gange dagligt i hverdage og tre gange i weekender og sommerferien.

> Læs mere om campingpladsen lige ved siden af Legoland, Legoland Billund Resort her