Nye moderne mobilehomes og nye faciliteter til Kalundborg Camping

Campingland.dk - Den 07/07-2022

Campingpladser ·  På Kalundborg Camping på vestsjælland, er udvalget af overnatningsmuligheder blevet endnu bedre til højsæsonen 2022, pladsen tilbyder nu samlet 5 hytter og 3 mobilehomes til overnatning, hvoraf de 3 mobileshomes er spritnye.

De 3 nye mobilehomes. Hytterne er praktisk indrettede og indeholder 2 sovepladser i en dobbeltseng og 2 sovepladser på to enkeltsenge. Derudover finder du en lille køkkenafdeling, og eget bad og toilet. Samt sofa og tv. Til hytten hører også egen terrasse med havemøbler på.

Pladsen ved Kalundborg er perfekt til...”Parret eller familien, der ønsker et godt udgangspunkt for en god ferie, hvis I er til et skønt dyreliv samt sol, strand og vand. Vi har trådløs internet på hele pladsen og en stor legeplads med Kalundborgs største sandkasse, bordtennis, to hoppepuder og meget mere. Vi har gennemsnitligt flere solskinstimer og langt mindre regn end i resten af landet.” udtaler Jimmi, lejrchef.

Udover at udvide overnatningsmulighederne, samt nye toiletter og bad er Dorte og Jimmi i fuld gang med at opgradere toiletfaciliteterne på pladsen, så de nu også kommer til at fremstå knivskarpt. Dorte og Jimmi der driver pladsen på 6 år, har siden overtagelsen gjort alt hvad de kan for at shine og forbedre pladsen, i 2020 blev den også udvidet med mulighed for at tilbyde gæsterne grillmad fra deres allerede veludstyrede kiosk.

Et insider tip fra lejrchef Jimmi, er ”Kalundborg er et overset område med masser af kulturelle og smukke ting der af mange aldrig er oplevet før så en plade med ro og skøn natur og udgangs punkt for en god ferie."

Der har allerede været god efterspørgsel på de nye hytter. Og Jimmi melder om få ledige perioder tilbage i højsommeren, besøg deres hjemmeside for at se ledige perioder og priser.

Læs mere om de nye mobilehomes her >>