Når 25 grader ikke er nok - Opgraderede pool forhold

campingland.dk - Den 28/05-2018

Campingpladser ·  Sandagernæs Strand Camping tager kampen op i mod dårligt vejr. Der skal nemlig ikke være nogen undskyldning for ikke at kunne tage en dukkert i pladsens pool når sæsonen først har passeret d. 19. Maj.

Pladsen der de senere år har investeret tungt i at optimere forholdene rundt omkring på pladsen, denne vinter og forår var det så kommet til forbedring af poolområdet.

Derfor er det til denne sæson nu ALTID muligt, at kunne hoppe i poolen og så vil vandet altid som minimum være 28 grader. Udover at det nu altid er en super behagelig temperatur, er bassinet samtidigt blevet mere børnevenligt, da et nyt stort børnebassin er blevet etableret, og samtidig er en del af det store bassin blevet reduceret til 100-120 cm i dybden.

Det er er noget der får smilende frem hos pladsens gæster, som allerede er begyndt at glæde sig til åbningen d. 19 maj, og det kan man jo godt forstå.

Det er én større udskrivning at få etableret et system der konstant skal holde temperaturen oppe. Til spørgsmål om pladsen så ikke til at tage lidt i entré for at benytte badelandet som så mange andre campingpladser? Til det svare Michael Uglvig Madsen, ejer af pladsen : ”Nej bestemt ikke, det er en del af oplevelsen af at komme på Sandagernæs Strand Camping, mange af vores besøgende har i forvejen all inclusive, hvor badeland er én del af pakken”

Poolen kommer til at have åbent på følgende tidspunkter. I tidsrummet fra 8.00 – 10.00 er der voksensvømning og i tidsrummet fra 10.00 til 21.00 er det for hele familien.

Læs mere om den nye pool her og deres all inclusive camping.