Hals Strand Camping opgradere og bliver 4- stjernet.

Campingland.dk - Den 03/06-2019

Campingpladser ·  En masse timer og ikke mindste investeringer er blevet gjort for, at få pladsen gjort klar til at tage det næste trin op på ”stjernestigen”. En rejse som Anette og Poul lejrchefer/ejere af pladsen, er rigtig stolte af.

Pladsen der er beliggende helt ned til vandet ved Aalborg bugt, tager i år hul på deres 13 sæson med Anette og Poul ved roret.

13 år der har budt på investeringer som: Badeland, familiebaderum, moderniseringer/tilbygninger af eksisterende servicebygninger, Adventure minigolfbane, ny legeplads, ny større grillbar, etableret lynhurtigt trådløst internet, generel renovering af pladsens elektricitet og enheder, samt ny facade på receptionen.

Det er specielt badelandet og en ny afdeling i servicebygningen der har vægtet højt hos OCFF(OCFF er brancheforening for hele camping- og fritidsbranchen), i den nye vurdering af Hals Strand Camping, der i dag kan bryste sig med hele 4 stjerner.

4-stjernet camping, det forpligter
og lejrchef parret er klar til leve op til forventningerne fra campister, Anette melder klart ud ”Vi har kæmpet for det her længe, og I kommer ikke til at blive skuffede når i besøger os, vi vil gøre alt hvad vi kan for at gøre oplevelsen/faciliteterne alle 4 stjerner værd”

Fremtidsplanerne er klar i Hals
Og hvis man spørger Anette om planerne for fremtiden, kommer planen prompte og forbedringerne fortsætter allerede i efteråret ” Vi ser frem til at starte renoveringen til efteråret, af køkkenet i bygningen, midt på pladsen, og så skal der også etableres et glasparti mod havet med havudsigt”

> Læs mere om Hals Strand Camping her