Glastag i Campingvognen er et hit!

Campingland.dk - Den 12/01-2018

Forhandlere ·  I 2011 kunne man for første gang opleve det populære panorama glastag da det blev introduceret i Action. Siden er flere modeller kommet til og det har fået campisterne til nærmest at klappe i hænderne!

Solen er på vej op over campingpladsen og du har lige sat dig i rundsiddegruppen med dagens bedste kop kaffe – den første!
Campingvognen er praktisk talt indhyllet i morgen-ro. Resten af familien ligger i sengene og gasser den, og de eneste lyde du hører udenfor er et par morgenfriske fugle der hilser dagen velkommen, havet der bruser og en enkelt lynlås fra et fortelt i det fjerne.

Du har sat dig i rundsiddegruppen med kaffen og nyder udsigten til solopgangen over havet. Men i netop din campingvogn har udsigten fået en ekstra dimension med det store panoramavindue der også giver kig til himlen over dig.

– Panoramavinduet er stort så man får nærmest naturen ind i 3D, forklarer Per Højgaard fra ADRIA importøren i Danmark med et smil på læben.

Det største glastag på markedet
Det hele startede med den mindste Adria campingvogn ”Action” der blev født med panoramavindue i vognens front. Det var med til at gøre vognen nærmest overnaturlig rummelig, og direkte aflæst i salgstallene var det ”ikke så ringe endda” som en sindig nordjyde ville udtrykke det.

I 2015 følger Adria’s mest solgte modelserie ”Adora” efter og bliver præsenteret med markedets største sky-light vindue – et vindue på mere end 1 kvadratmeter, og året efter følger helårsvognen Alpina efter. Det var en nyhed som man virkelig lagde mærke til.

– Der er ingen tvivl om, at det store sky-light vindue har gjort indtryk på campisterne. Det fortæller forhandlerne om deres kunder, der i nogle tilfælde udelukkende har skiftet campingvognen til en ny fordi man gerne vil have det lækre vindue, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Vinduet er elegant integreret i vognens forende og det følger den aerodynamiske form.
Inde får du masser af lys og luft, og skulle solen blive for skarp, kan man enten rulle det indbyggede myggenet eller mørklægningsgardin for.

Vi vil ha’ det allerbedste
Selv om vi i mange år har skreget krise kan man nu se, at der igen er en stigning i antallet af solgte Adria-campingvogne.
Og meget mod forventningen er det mellemstore og store campingvogne som sælger bedst. Man har sparet op i mange år, og nu vil man kun ha’ det allerbedste.

>Find flere info her.