Fejr jul i juni

Campingland.dk - Den 02/06-2017

Campingpladser ·  Endelig har solskinnet og varmegraderne indtaget Danmark. Et sikkert tegn på, at julen er lige om hjørnet.

Nemlig på Hasmark Strand Camping hvor de traditionen tro igen i år holder jul en juni dag. Nærmere bestem d. 17/6 2017.

Julen er lige om hjørnet
Det bliver med juletræ, dans, børn der klipper pynt, julelege og selvfølgelig et kæmpe julebal.

Hvordan opstår sådan en idé? Til det svare Mette Saksager lejrchef og ejer af Hasmark Strand Camping: "Ideen opstod fordi der for 5 år siden var udsigt til et par ”kedelige” weekender mellem pinse og børnenes sommerferie, så vi lagde hovederne i blød og her var ”Jul i juni” en af ideerne der kom på bordet. Da vi alle havde julepynt og en ansat havde en farmor, der kunne levere et stort juletræ, blev det derfor valget faldt på denne ide."

Hvad er det bedste ved sådan en tradition midt om sommeren? Til det svares der: "Jamen det bedste ved det, er faktisk at det er blevet en tradition, vores fastliggere finder havenisserne frem fra loftet, hænger lyskæder op og støvernissen huen af og så danser vi om juletræ. Det er blevet en fantastisk dag. Hvor vi klipper og klistre og slutter af med julefrokost, med det hele, mens vi danser til julens toner."

Og til spørgsmålet om der stadig er pladser slutter Mette: "Ja vi har stadig lidt pladser, men det er en super populær weekend for børnefamilierne, da specielt børnene lyser helt op og får fantastisk minder med hjem og kan allerede nu begynde at glæde sig til jul"

>> Læs mere om Julefesten på Hasmark Strand Camping her.