Brætspillere indtager fyn på P-dag

campingland.dk - Den 04/09-2018

Campingpladser ·  Lørdag den 15. september bliver det P-dag på Fyn – mere præcist ”Partners-dag” på Hasmark Strand Camping nord for Odense.

Her handler det hele nemlig om det meget populære brætspil ”Partners” og ikke mindst om DM-finalen, hvor landets 128 dygtigste udøvere af spillet mødes for at slå hinanden hjem.

Forud for finalen er der blevet afviklet hele 13 forskellige kvalifikationsturneringer spredt ud over hele Danmark og fra hver af disse turneringer har de dygtigste par kvalificeret sig til det endelige opgør på det nordlige Fyn.

De 64 stærke finalepar på Hasmark Strand Camping dyster – udover titlen som dansk mester – også om masser af præmier og så naturligvis om det 58 centimeter høje DM-trofæ, hvorpå det vindende par ”traditionen tro” får deres navne indgraveret.

Hele Hasmark Strand Camping kommer på finale-dagen til at ose af Partners, for udover hovedretten med selve DM-finalen, så har alle interesserede mulighed for at møde op og få en bid af DM-stemningen og ikke mindst selv lære det vanedannende brætspil at kende.

Om ”Partners”: ”Partners” er et meget folkeligt selskabsspil, der udfordrer din taktiske hjerne og dine evner til at samarbejde. Spillet blev første gang udgivet i 1998 og har henover de seneste 20 år været det mest populære brætspil herhjemme. I dag udgives ”Partners” af Odense- virksomheden Game InVentorS. Spillet er nemt at lære og kan spilles af alle fra 7 år og op.

Her er programmet for selve DM-finalen på Hasmark Strand Camping: 9.30 -10.00 Indvejning og morgenbrød i Restaurant Freja 10.00 Indmarch til kamparena - Valhalla 10.05 Officiel velkomst og præsentation af dagens program 10.15 1. runde i Mesterrækken (herfra går 32 vindere videre og 32 tabere til B-rækken) 11.15 2. runde i Mesterrækken (herfra går 16 vindere videre og 16 tabere til A-rækken

1. runde i B-rækken (herfra går 16 vindere videre og 16 tabere til C-rækken) 12.15 Fælles frokost for alle deltagere 13.30 1/8-finaler i alle rækker (Fra alle rækker går 8 vindere videre 8 tabere ryger ud) 15.00 Kvartfinaler i alle rækker (Fra alle rækker går 4 vindere videre og 4 tabere tyger ud) 16.15 Semifinaler i alle rækker (Fra alle rækker går 2 vindere til finalen og 2 ryger ud) 17.30 Finaler og bronzekampe i alle rækker 18.45 Præmieoverrækkelse

Fakta om DM-finalen:
* Mere end 1.000 ”Partners”-spillere deltaget i DM-kvalifikationen.
* Yngste deltager i DM-finalen er blot 8 år gammel.
* Blandt finalisterne finder man både skoleelever, direktører, taxachauffører, numerologer, bloggere, forfattere, folkepensionister og tidligere elitesportsfolk.
* Mere end 100 ”fans” har allerede meldt, at de kommer og støtter deres favoritpar.
* Omtrent 55 procent af DM-finalisterne er kvinder, mens 45 procent er mænd.
* 25 af finalens par består af kvinder, 15 af mænd, mens de sidste 24 par er miksede.
* 6 af de indledende 13 kvalifikationsturneringer blev vundet af mandlige par, 4 af kvindelige par og 3 af miksede par.

Et brag af en begivenhed Der er lagt op til et brag af en P-dag i Hasmark og en dag med masser af spænding, vindermentalitet, nerver, konkurrence og ikke mindst hygge og folkelighed.

> Læs mere om Hasmark Strand Camping og P-dag her