Arkitekttegnede Lærkereder på Henne Strand Camping

campingland.dk - Den 23/03-2018

Campingpladser ·  Den moderne dansker søger i højere grad unikke oplevelser, når det kommer til ferie og fridage. Der stilles høje krav til kvalitet, så den velfortjente og højt værdsatte ferie kan nydes til fulde. Henne Strand Camping forsøger nu at indfri disse krav med en unik overnatningsform for kvalitetsbevidste gæster, der lægger vægt på anderledes og smagfuld indretning.

”Der kommer rigtig mange til området for at nyde de lækre butikker, den hvide sandstrand og ikke mindst de anmelderroste kulinariske oplevelser. En stor del af den målgruppe ønsker også noget ekstra eller anderledes, når det kommer til overnatning”, siger Tina Kristensen, ejer af Henne Strand Camping, og fortsætter. ”Flere og flere efterspørger et unikt produkt, og vi er derfor ekstrem glade for, at vi nu kan præsentere dem for de tre, nye Lærkereder”.

Arkitekttegnede Lærkereder for to personer
De cirkelformede Lærkereder kan huse op til to personer – og har med sit unikke, runde design et autentisk udtryk. Udtrykket styrkes blandt andet i valget af materialer. Lærkerederne er bygget i douglastræ og i selve konstruktionen er der lagt vægt på en æstetisk udformning. Selve boligen er omkranset af valset cortenhegn, der indrammer Lærkeredernes terrasse og beskytter mod vestenvinden. Flere steder er de også dekoreret med lokale sandhjælme.

Lærkerederne har et dejligt rum med særskilt badeværelse og sauna – og på den intime terrasse finder man en spa og inde- og udepejs. De tre nye Lærkereder er starten på et større projekt på Henne Strand Camping. I 2019 vil også Falkereden og Ørnereden bliver præsenteret – til henholdsvis fire og seks personer.

Til den kræsne gæst
Lærkerederne er ikke blot tiltalende af udseende – de rammer også lige i hjertet på den kræsne gæst. Den store efterspørgsel på personlig forkælelse hos den populære feriedestination, Henne Strand bliver nu tilgodeset med de nye Lærkereder.

”Her kan vores gæster opleve at være intime ved at være sig selv, og samtidig være en del af noget større”, fortæller Tina Kristensen. ”De nye Lærkereder står klar til at tage imod gæster 1. maj, og vi glæder os meget til, at de bliver taget i brug af både danske og udenlandske livsnydere”, siger Tina Kristensen, der oplyser, at de nye Lærkereder er etableret i samarbejde med Anders Carlsen fra Tid & Rum Arkitekter samt Kasper Holmboe og Troels Thorbjørnson fra Spant Studio.

> Læs mere om Henne Strand Campings lærkereder her