Årets danske campingpladser

Campingland.dk - Den 25/02-2022

Campingpladser ·  Så er vinderne af årets danske campingplads i kategorierne, Klassisk, resort og outdoor fundet. Se vinderne her

Prisfesten løb af stablen til Ferie for alle messen i Herning.

10 priser skulle uddeles, hvor campingvogne, autocampere og campingpladser blev hyldet og hædret, og hvor den særlige pris Campingprisen også fandt sin vinder. At priserne er prestigiøse hersker der ikke den fjerneste tvivl om hos Dansk Camping Unions landsformand.

- Nu er det femte gang, at vi afholder Danish Camping Award, og det er meget tydeligt, at prisen betyder enormt meget for vinderne. De bryster sig af den og bruger prisen i forskellige sammenhænge, og så er de glade for den fine statuette, der følger med, fortæller Anne-Vibeke Isaksen.

Og det bekræftes eftertrykkeligt af lejrchef Annette Quist fra Hillerød Camping, der vandt prisen for Årets Danske Campingplads - Klassisk:

- Det betyder helt vildt meget - vi vandt også prisen i 2019, og den dag i dag er der stadig gæster, der besøger os på grund af det, lyder det fra Annette Quist, der er meget overvældet over igen at vinde prisen:

- Vi havde virkelig ikke turdet tro på, at vi ville vinde igen, så jeg er helt rørt - det er bare helt vildt. Vi gør meget ud af at skabe en hyggelig ramme for vores gæster, men vi har jo ingen strand eller noget, så det er fantastisk igen at være en del af dette felt.

Finalisterne til de forskellige kategorier var:
Årets danske campingplads – klassisk
- Vinder Hillerød Camping
- Dronningmølle Strand
- Mariager Camping
- Horsens City Camping
- Grønnehave Strand Camping

Årets danske campingplads – resort
- Henne Strand Camping og Resort
- Ribe Camping
- Vinder Hvidbjerg Strand Feriepark
- Feddet Strand Resort
- Bryrup Camping

Årets danske campingplads – outdoor
- Vinder Camp Møns Klint
- Nysted Strand Camping
- Tranum Klit Camping
- Skyttehusets Outdoor Camp
- Blokhus Natur Camping