50 år som campingplads – Kræver udvikling og tilpasning

campingland.dk - Den 13/07-2018

Campingpladser ·  I juli måned runder Hjarbæk Fjord Camping et rigtig skarpt hjørne i form af at have eksisteret i et halv århundrede.

Pladsen, der er idyllisk placeret helt ud til Hjarbæk Fjord ved Viborg, har i sin levetid gennemgået en stor forvandling i takt med, at efterspørgslen fra campisterne har ændret sig.
Pladsen drives i dag af Lone og Morten som 5. generation af ejere, og for dem er det også en stor jubilæums sæson, nemlig deres 10. år som lejrchefer.

10 år er lang tid, hvilken af jeres mange forbedringer af pladsen er i mest stolte af? Til det svarer Lone: ”at vi har jævnet 100 pladser, renoveret servicebygningen ved swimmingpoolen, men mest af alt, at vi har så mange gæster, der kommer og campere her år efter år.

Jubilæet bliver fejret med 50 % rabat på jubilæums weekenden, den 20. til d. 22. juli, hvor der er cirkusskole, det store bankospil med mange flotte sponsorgaver og sommerfest med levende musik. Efterårssæsonen fra den 10. august til den 23. september gives der også 50 % jubilæumsrabat.

Fremtiden ser lovende ud: Vi har masser af nye ideer, der skal udvikles hen over vinteren og naturligvis fortsætter vores løbende vedligehold af pladsen så den altid fremstår indbydende.

> Læs mere om pladsen her.