5 stjerner er en klar markering af niveauet på Henne Strand Camping

campingland.dk - Den 03/07-2018

Campingpladser ·  Henne Strand Camping er blevet tildelt en ekstra stjerne. Det vil sige, at pladsen med sine 5 stjerner nu tydeligt markerer sit niveau som stedet for livsnydere.

Igennem lang tid har pladsen udviklet sig – både med nye aktiviteter og med nye faciliteter. De 5 stjerner angiver, at pladsens faciliteter ligger i den absolutte top med et højt kvalitetsniveau på servicebygninger fra reception til toiletter, baderum, køkkener, vejanlæg, belysning og el-tilslutning.

”Vi er selvfølgelig både stolte og meget begejstrede for den 5. stjerne, som vi i al beskedenhed mener er passende for vores plads. Når vi lytter til vores gæster, så er de sammenstemmende meget tilfredse med det, som vi tilbyder”, fortæller det glade værtspar, Tina og Peder Kristensen.

Stedet for livsnydere
”Vi stræber i øvrigt efter, at vores faciliteter skal være i tråd med de aktiviteter og tiltag, som vi løbende sætter i værk og tilbyder vores gæster. Det vil sige, at der skal være et match, som understøtter vores overordnede målsætning om at være pladsen, der henvender sig til livsnydere på mange planer”, siger Tina og Peter, der har drevet pladsen siden 2004.

Arkitekttegnede Lærkereder
Senest har Henne Strand Camping skabt og etableret en ny, unik overnatningsform med arkitekttegnede Lærkereder. Der er tale om cirkelformede Lærkereder, der kan huse op til to personer – og har med sit unikke, runde design et autentisk udtryk. Udtrykket styrkes blandt andet i valget af materialer. Lærkerederne er bygget i sibirisk lærketræ og i selve konstruktionen er der lagt vægt på en æstetisk udformning. Selve boligen er omkranset af valset cortenhegn, der indrammer Lærkeredernes terrasse og beskytter mod vestenvinden. Lærkerederne har et dejligt rum med særskilt badeværelse og sauna – og på den intime terrasse finder man en spa og inde- og udepejs.

”Allerede i år har vores nye Lærkereder vist sig at være en succes. Der er kun enkelte dage, hvor de ikke er booket i den nuværende sæson”, siger Tina Kristensen. Derfor har hun også store forventninger til fremtiden på dette område. De tre nye Lærkereder er nemlig starten på et større projekt på Henne Strand Camping. I 2019 vil også Falkereden og Ørnereden bliver præsenteret – til henholdsvis fire og seks personer.

> Læs mere om pladsen her.