450.000 har besøgt LEGO House

campingland.dk - Den 21/09-2018

Campingpladser ·  For 12 måneder siden slog LEGO House dørene op til en helt ny type attraktion, som aldrig var set før. Et oplevelsescenter fyldt med 25 mio. LEGO klodser og en hyldest til fantasi og kreativitet.

450.000 gæster har besøgt LEGO House siden åbningen. Det fejrer LEGO House med en stor fødselsdagsfest lørdag 29. september, hvor dagens særlige gæst er kageentusiasten Annemette Voss. Hun vil med inspiration fra de mange gæsters LEGO kreationer dekorere en gigantisk kage, som naturligvis skal spises af gæsterne efterfølgende.

Direktør i LEGO House Jesper Vilstrup siger:

”På trods af en varm sommer, hvor vi pludselig var i hård konkurrence med de danske strande, så har vi haft rigtig mange gæster. Vi hæfter os især ved, at gæstetilfredsheden er intet mindre end verdensklasse. Ifølge TripAdvisor er vi den tredje mest populære aktivitet i hele Danmark lige efter Tivoli og Nyhavn, hvilket vi er meget stolte af.”

De besøgende i LEGO House har været et godt mix af både danske og udenlandske gæster. Jesper Vilstrup forklarer:

”Gennemsnitsfordelingen for hele året er 50:50 mellem danske og udenlandske gæster. Men i virkeligheden varierer tallet meget. I juni, juli og august har vi haft rigtig mange udenlandske gæster, mens vi i de omkringliggende måneder har haft en stor overvægt af danske familier. Det er slående, at vores udenlandske gæster kommer fra hele verden, hvilket siger noget om, at LEGO House er et sted, man rejser målrettet til, hvis man er LEGO fan.”

> Læs mere om campingpladsens som også kører lego tema her