Nye kaptajner ved roret hos Sandskær Strand Camping

Campingland.dk - Den 20/05-2016

Campingpladser ·  De tidligere ejere Jan og Tina Sisseck, har forladt skuden efter 8 års tro tjeneste, de nye kaptajner er Line og Jesper Langschwager, som pr. 1/4 nu driver pladsen.

Lejrchef parret og deres 2 børn har været bosiddende i Løjt området de seneste 15 år, så de kender alt til det omkring liggende, så nu er det ”kun” campingpladsen der skal kendes til hudløshed.

Det er primært Jesper der sammen med en pladsmand kommer til at styre pladsen, Jesper har en baggrund som Salgskonsulent hos TDC, og Line har sin egen virksomhed i Aabenraa. Line og børnene vil hjælpe til i fritiden når behovet er der.

Hvad var der gjorde at det netop var Sandskær Strand Camping valget faldt på ?
Her svarer Jesper ”Jeg har længe drømt om et helt andet job, gerne et job hvor jeg har med mennesker at gøre. Line og jeg har tænkt på Bed and Breakfast, hotel og meget mere, men i sommers kom vi frem til at en Campingplads kunne være den perfekte arbejdsplads for mig, samtidig med at familien også kunne være en del af det. Vi kiggede på flere i nærområdet, hele tiden var håbet om at finde en som ”Sandskaer Strandcamping”. Vi havde ikke drømt om at Sandskaer Strandcamping var til salg, så da vi fandt ud af at der var en mulighed, blev jeg helt vild. Man skal nok se pladsen for at forstå det, men det er virkelig en dejlig plads, helt ned til vandet, skov, pool og golfbane lige i baghaven. Forholdsvis nye faciliteter og i det hele taget en plads som fungerer godt. Samtidig var det nemt at få familien med, da det betyder at vi bliver i nærheden af vores venner og særligt at børnene ikke skal skifte skole og omgangskreds. Vi elsker alle Løjtland og her hører vi hjemme.”

Til planerne for fremtiden
Her har han store planer og det er ikke alle han vil ud med endnu, men udtaler til os ”Vi starter stille ud det første år, og bruger det på at finde vores fodfæste og sikre at vores gæster går her fra med gode oplevelser i bagagen. ”

Af konkrete tiltag der vil blive foretaget er bl.a. en del arrangementer med musik, hygge og bål. ”Derudover vil vi særligt have fokus på aktiviteter for børn. Samtidig er vi en aktiv familie og det skal gæsterne også have mulighed for, så vi har Kajaker, heste og aktive løberuter. Inden sæsonstart nåede vi at lave en helt ny lejeplads med en Tarzanbane og fitness udstyr, så børn og unge har gode vilkår. Derudover fik vi udviklet et App hvor gæster nemt kan følge med i hvad der sker på pladsen, samt komme i kontakt med os. Pt. har vi fokus på bedre forhold for børn og unge på regnvejrsdage, hvor vi vil investere i nye IT/spil muligheder. Kioskens sortiment har vi også udvidet med bl.a. pizza og vi håber på at vi senere på sæsonen er klar med et kvalitets kaffe og -kakao sortiment.” fortsætter Jesper.

På spørgsmål omkring pladsens langsigtede planer
Svare jesper: "Vi vil gøre alt for at Sandskaer Strandcamping fortsat er attraktiv både for feriegæster og fastliggere! Markedsføringsmæssigt skal vi til efteråret have helt ny hjemmeside og generelt vil vi markedsføringsmæssigt gøre meget for at pladsen bliver ”verdens kendt” – alle fortjener at se den ☺
Pladsen er meget attraktiv som den er i dag, men det er vigtigt for os ikke at gå i stå, vi skal følge med i kundernes ønsker og gerne tilbyde lidt ekstra eller anderledes. Som i alle andre virksomheder er økonomien på en campingplads også alt afgørende, så økonomien må vise hvor hurtigt vi tager de større investeringer.."

Læs mere om Sandskær Strand Camping her