Kom på gratis campingferie med Kid Camper

Campingland.dk - Den 31/05-2017

Campingpladser ·  Succesen gentages på Skiveren Camping. Kid Camper er et velgørenhedsprojekt, der har til formål at give børn, som har haft det svært på den ene eller anden måde, en gratis campingferie med deres familier i andre rammer langt væk fra hverdagens udfordringer.

Kid Camper er et velgørenhedsprojekt, der har til formål at give børn, som har haft det svært på den ene eller anden måde, en gratis campingferie med deres familier i andre rammer langt væk fra hverdagens udfordringer.

De udvalgte familier kommer til at bo i en gammel militær lastbil, som er blevet ombygget til en moderne autocamper.

I sæsonen 2016 havde pladsen 12 børn og deres familier på besøg i Kid Camperen. Til det udtaler Morten, adm.leder på Skiveren Camping i Nordjylland: ”Det var virkelig en fornøjelse at opleve, hvor stor pris de satte på ferien. Det gør alt det hårde arbejde umagen værd.” og fortsætter ”igen skal der lyde en stor tak til alle samarbejdspartnerne, der har været med til at gøre det muligt”

Til sæson 2017 vil de skabe endnu flere gode stunder for familier, der har det svært - der skal nemlig findes hele 20 børnefamilier til en ferie i det nordjyske.

For at komme i betragtning skal man lave en ansøgning på www.kidcamper.dk og blandt dem findes der 20 familier, der på den ene eller anden måde har fortjent en gratis ferie.

Kid Camperen er efterhånden ved at være godt kendt, og den var også senest udstillet til ”Ferie for alle” messen i Herning.

>> Læs mere om projektet og om hvordan du ansøger om en ferie her.