Danfoss giver hele familien en sjov efterårsferie

Campingland.dk - Den 22/09-2012

Tips & tricks ·  Danfoss Universe indbyder endnu engang til sjove og lærerige oplevelser for hele familien. I parken er det i efterårsferien muligt både at eksperimentere med og blive klogere på naturvidenskaben.

Efterårsferiens aktiviteter i Danfoss Universe udspringer som altid af leg, kreativitet og nysgerrighed omkring naturvidenskaben. Parken er et oplagt udflugtsmål, når man både vil lære noget og ikke mindst have det sjovt.

Oplevelser lige fra morgenstunden
Hver morgen klokken 9.00-9.45 i perioden 13.-21. oktober er det muligt at booke en morgentur på Segway.
Turen giver besøget i Danfoss Universe en ekstra dimension, krydret med interessant baggrundsinformation. Små anekdoter og en unik mulighed for at opleve morgenstemningen i parken.

Gæsterne vil på turen opleve parken fra en anden vinkel og vil få udfordret deres balance. Efter turen kan man så give sig i kast med parkens mange attraktioner.

Der er begrænsede pladser og turen koster 150 kr. pr. person (prisen er eksklusiv entré til parken).

Raketviden
I Danfoss Universe kan hele familien få nogle oplevelsesrige minder sammen, når parkens mange unikke aktiviteter udfordres. I efterårsferien kan alle gæster prøve kræfter med raketvidenskab.

I Raketdesigner workshoppen bygger gæsterne deres egen vandraket, som de efterfølgende forsøger at få til at flyve så langt som muligt.
Vandraketterne bygges med fælles ide-udveksling om, hvad der kan gøres, så raketten får den bedste optur. Når raketten er klar til affyring bliver der påfyldt vand og tilført lufttryk via en pumpe – herefter råbes ”der skydes!” og der er dømt take-off for raketten.

Workshoppen koster 20 kr. per person og kræver tilmelding enten på hjemmesiden eller i parken.

Din Fantastiske Krop
Særudstillingen, Din Fantastiske Krop, som løber frem til den 21. oktober 2012, er placeret i Cumulus bygningen og rummer attraktioner og aktiviteter, som alle tager afsæt i temaet 'kroppen'.

Gæsterne kan i parkens nye 5D simulator opleve en rejse ind i kroppen, hvor man ser kroppens organer indefra. Derudover kan man teste sin krop i kropstjekket, prøve kroppen af i vores indendørs park og man kan gå ind i en blodåre og få indsigt i og forståelse af, hvad der sker, når kroppens immunforsvar går til angreb på ens egen krop.

Udstillingen er et pædagogisk sansebombardement, hvor man tager en spadseretur i en gigantisk blodåre. Her kan man både høre, se og føle, hvad der sker når immunforsvaret overreagerer og hvordan kroppen så begynder at angribe sig selv.

”Parken er etableret for at skabe begejstring for naturvidenskab, og det gør vi ved at aktivere vores gæster i en masse forskellige, udfordrende og sjove attraktioner, der alle handler om naturvidenskab på en eller anden måde”, siger administrerende direktør fra Danfoss Universe Pia Bech Mathiesen.

Professor Show og konkurrence
Hver dag klokken 13.00 og 15.30 kan gæsterne opleve et Science Show fra kemiens verden. Professorens lærlinge udfører finurlige eksperimenter, som handler om skum, farver og bang. Gæsterne kan opleve hvordan man ved hjælp af kemiske reaktioner kan lave store skumreaktioner, fremkalde og ændre farver samt lave kemiske sprængninger.

I løbet af efterårsferien kan gæsterne også gratis deltage i konkurrencen om at bygge dagens hurtigste minibil.

Danfoss Universe har i efterårsferien (fra den 13.-21. oktober) åben hver dag fra kl. 10-17.
Caféen Feed Your Brain, Food2Go og Food Factory har åben hver dag i ferien. Man kan også nyde sin medbragte mad i en af parkens hyggelige picnic områder – det er også muligt at bestille en picnicpose online.

Læs mere og book tider på www.universe.dk