Camping i jylland er populært!

Campingland.dk - Den 20/06-2013

Campingpladser ·  Campingferie i Silkeborg-området er for mange noget specielt. Det er forbundet med idyl, naturskønne områder og charme.

Med en placering i hjertet af Jylland er området et attraktivt udgangspunkt for at besøge seværdigheder og attraktioner i det jyske.

Det er netop denne idyl, charme og natur, som familien Lykke / Erlik fra Hvalsø mellem Roskilde og Holbæk er faldet for. Stina Erlik fortæller, ”Silkeborg-området er utrolig smukt og idyllisk. Sådan en natur har vi ikke på Sjælland. Derfor valgte vi at campere i Bryrup.”

Familien, som består af Stina, Jesper og deres tre børn, skal på deres fjerde campingferie. Første gang gik turen til Bryrup Aqua Camping nær Silkeborg. Siden har de camperet på større pladser i Jylland og Kroatien, men i år vender de tilbage til Bryrup Aqua Camping.

En del af familien:
”Vi har været på et par store pladser, hvor det var meget upersonligt. Vi følte, at vi bare var et nummer i rækken”, fortæller Stina Erlik. Hos Bryrup Aqua Camping fik familien en helt anden oplevelse.

”Vi fik allerede et godt indtryk af dem i telefonen. De er søde og personlige.” Det personlige præg gennemsyrer også stemningen på pladsen. ”De får os til at føle, at vi er en del af deres familie. Vi betyder mere end bare at være en kunde. Når vi ankommer til pladsen, bliver vi modtaget med et glad ’hej’. Vi føler os virkelig velkommen. Det er vi ikke vant til på Sjælland”, fortæller Stina.

Et godt sted for børn:
Området er ideelt for børn. Familiens tre børn badede og fiskede i de nærliggende søer, og på campingpladsen hyggede de sig med at lave kunst i det kreative værksted. Kunst, som stadig pryder væggene i familiens hjem.

Familien husker især værtsparrets engagement, når der skulle arrangeres aktiviteter. ”Det er et godt sted for børnene. Mette og Carsten er altid synlige på pladsen, og Carsten er god til at starte aktiviteter. Når der skal laves snobrød, så sætter han det ikke bare i gang. Han bliver ved bålet.” Det er de små ting, som familien lægger mærke til og værdsætter, når de er på campingferie. ”Vi er imponeret over, at de har lyst til at deltage i aktiviteterne. Tænk, at de gider. Det er dejligt”, siger Stina.

Ideelle forhold:
Gode, rene og topmoderne faciliteter. Det sætter campister pris på. Familien Lykke / Erlik er ikke nogen undtagelse. ”Der var pænt og rent. Det forventer vi selvfølgelig, når vi kommer til en campingplads, men på Bryrup Aqua Camping var der virkelig pænt og rent.” Familien nød også at bo tæt på campingpladsens overdækkede grill-terrasse.

Der er masser af ting at foretage sig i Silkeborg-området. Familien Lykke / Erlik gik op til Himmelbjerget, tog en tur med Hjejlen, besøgte Aqua Silkeborg og fiskede i de nærliggende søer. De er vilde med den charmerende og idylliske natur og glæder sig til at udforske den igen.

Se mere på pladsen hjemmeside:her Bryrup Camping

Eller find din næsteplads i sammeområde her:
kort over nordøstjylland.